Descoperire ALARMANTĂ, în Israel! FLURONA, primul caz de gripă și coronavirus, la o gravidă nevaccinată. Cât de PERICULOASĂ e combinația

Flurona, așa cum a fost nemumită bizara combinație, este, practic, un amestec periculos de coronavirus și gripă. Tânăra a fost nevaccinată, iar rezultatele de la spital au depistat coprezența atât a gripei, cât și a agenților patogeni specifici Covid-19, relatează Express.

Presa locală din Israel a raportat că femeia a fost găsită pozitivă pentru cele două infecții în timpul analizelor efectuate la spitalul din Petach Tikva.

În prezent, Ministerul israelian al Sănătății studiază rezultatele analizelor femeii. Din informațiile furnizate, până în prezent femeia a prezentat simptome relativ ușoare ale bolii.

Chiar și în aceste condiții, Ministerul Sănătății din Israel studiază combinația celor două infecții pentru a detecta dacă ar putea provoca o boală mai gravă.

Acum, experții din Israel au spus că alți câțiva pacienți au contractat cei doi viruși, dar nu au fost diagnosticați.

Profesorul Arnon Vizhnitser, directorul Departamentului de Ginecologie al spitalului, a declarat: „Anul trecut, nu am fost martori ai cazurilor de gripă în rândul femeilor însărcinate sau care nașteau. Astăzi, vedem cazuri atât de coronavirus, cât și de gripă, care încep să apară. Vedem din ce în ce mai multe femei însărcinate cu gripă”.

Leave a Reply