Demisii la vârf, în Olt, după dezvăluirile făcute de Anca Alexandrescu. După primarul din Slatina, a venit rândul conducerii Companiei de Apă Olt

Informația a fost publicată, miercuri, pe pagina de Facebook a CAO, unde apare și explicația acestor demisii: pentru a fi evitată implicarea Companiei de Apă Olt în luptele politice locale.

„Aceste decizii au fost luate pentru a evita implicarea Companiei de Apă Olt, care gestionează proiecte cu finanțare europeană de peste 238 milioane euro, în luptele politice și într-o campanie de imagine negativă, care nu au nicio legătură cu activitatea noastră.

Compania de Apă Olt continuă investițiile și proiectele de modernizare și extindere a infrastructurii de apă și canalizare, de construire a stațiilor de tratare și epurare din localitățile din aria de operare, pentru creșterea calității serviciilor publice oferite comunităților”, se arată în postarea de pe Facebook.

În zilele următoare, Consiliul de Administrație va prezenta procedurile necesare pentru desemnarea noii conduceri a companiei.

Primarul în funcție din Slatina și-a dat demisia, după dezvăluirile BOMBĂ făcute de jurnalista Anca Alexandrescu

Deciziile celor doi vin după ce, în ultimele luni, Compania de Apă Olt a fost ținta unor atacuri furibunde din partea noului primar ales al Slatinei, liberalul Mario De Mezzo. Pe lângă atacuri, acesta a promis populației, în campania electorală, că, dacă va fi ales în funcția de primar, primăria va acorda gratuit cinci metri cubi de apă potabilă pe lună fiecărei familii, indiferent de veniturile acesteia.

Anunț-bombă al primarul în exercițiu din Slatina, Emil Moț, la câteva ore după dezvăluirile făcute de Anca Alexandrescu despre posibile legături ale acestuia cu o rețea de trafic de droguri condusă de Marina Pandarof, blonda lui Florin Coldea. Miercuri, Moț a anunțat că demisionează atât din funcția administrativă, cât și din organizația locală a PSD. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIIOCT ar avea inclusiv filmări cu edilul Moț în timp ce consuma droguri alături de blonda din anturajul lui Coldea.

Tot miercuri și-a anunțat demisia și actualul primar în funcție al Slatinei, Emil Moț. El a spus că renunță și la calitatea de membru al PSD.

Iată textul publicat de Emil Moț pe pagina sa de Facebook:

Stimați cetățeni,Vă anunț că voi demisiona din calitatea de primar în funcție al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziție administrativă lină și pentru a pune stop incertitudinilor generate de situația inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-și preia mandatul imediat, ci cu o decalare de trei luni.În egală măsură, viceprimarii actuali vor proceda la fel.Este o decizie luată în numele transparenței administrative și pentru a stopa presiunile constante ale PNL, reprezentanții acestui partid, fiind astfel obligați, după îndeplinirea etapelor procedurale, să-și numească, dintre consilierii locali, doi viceprimari dintre care unul cu atribuții de primar.În acest sens, au șansa să facă administrație și să le ofere slătinenilor priceperea, viziunea și promisiunile menționate în campania electorală.Este un pas care va facilita implementarea promisiunilor clamate în perioada electorală și, care, totodată, va pune capăt suspiciunilor pe care PNL le propagă mediatic, în lipsa actelor administrative.În plus, îmi voi da demisia din calitatea de membru PSD Slatina, pentru a evita orice anatemă aruncată în mod incorect asupra unei echipe care reprezintă vocea a peste 12 mii de cetățeni.Îmi doresc pentru Slatina și slătineni proiecte importante, care să crească poziția de top înregistrată recent, din punct de vedere al prosperității.Sunt convins că echipa PSD Slatina va funcționa, în continuare, după principiul bunei guvernări locale, în care proiectele de dezvoltare să fie susținute și/sau îmbunătățite, astfel încât comunitatea să beneficieze de servicii publice de calitate, infrastructură modernizată și oportunități economice sporite.Emil Moț. Emil Moț, legături cu așa-numita rețea „M” de trafic de droguri, condusă de Marina Pandarof, blonda lui Coldea

Demisia lui Moț vine după ce, marți seară, Anca Alexandrescu a vorbit despre posibile legături ale edilului cu o rețea de trafic de droguri condusă de Marina Pandarof, blonda lui Coldea. Surse judiciare susțin că în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT apare și numele primarului din Slatina și că acesta ar fi fost filmat în timp ce consuma droguri alături de Pandarof. Mai mult, banii obținuți din traficul cu stupefiante ar fi fost folosiți în campaniile electorale ale liderilor locali ce ar fi protejat dealerii de droguri. 

Traficanții Marinei Pandarof, protejați de politicieni. Blonda lui Coldea a ridicat un imperiu cu bani din droguri

 

Leave a Reply