Delia șochează din nou cu noua sa apariție: „Lumea zice că-s Satana”. FOTO

Colaborarea Deliei cu sora ei, Oana, este una specială.

„Suntem în premieră cu Jimmy Samurai, aici; nu s-a mai cântat nicăieri. Videoclipul e hardcore, dar simpatic. Piesa face parte din albumul Flex pe care îl lansez pe 21 noiembrie, la Mina Museum. Albumul va fi disponibil și în varianta vinyl”, a spus Delia la Morning ZU.

Nu doar piesa a atras atenția urmăritorilor, ci și ținuta Deliei: pantaloni de blugi până la genunchi și o bluză supradimensionată, la care a accesorizat ochelari de soare, o cagulă tricotată cu coarne și celebrele ei cizme gigant galbene, un model cu care au fost văzute mai multe vedete internaționale, scrie Tabu.ro.

Comentariile internauților au apărut imediat.

Carmen Iohannis, dans tribal în Kenya. Președintele a refuzat invitația – VIDEO

„Ați devenit ultima generație de psihopați….și ce păcat de talentul vostru”, „se vede că stăpânul tău este diavolul!! semeni cu el !! rușine”, „Eeee ce va mai plac drogurile feteleeeee”,  sunt doar câteva dintre mesaje.

„Sunt un om serios care se duce la radio, să își prezinte cel mai recent single nelansat. Totul e foarte serios la mine, vă rog frumos să mă priviți cu atenție”, a spus artista, într-un video scurt postat pe InstaStory.

Delia a răspus cu ironie reacțiilor publicului.

„În numele întregii echipe, vreau să îmi cer scuze că pentru această dimineață, la radio, nu mi-am chemat makeup artist și nu mi-a făcut nimeni părul…și că nu mi-am pus rochiță cu paiete”, a spus Delia.

Primele explicații despre motivul vizitei lui Klaus Iohannis în Africa – De ce s-ar fi dus președintele

Leave a Reply