Delegația CCIR a votat, la Bruxelles, noua conducere Eurochambres

În marja Adunării Generale Eurochambres, delegația CCIR a avut o serie de întrevederi cu președinți ai Camerelor de Comerț din Turcia, Serbia, Republica Moldova, Georgia, Polonia și Ucraina.

Temele de discuție au vizat dezvoltarea relațiilor dintre comunitățile de afaceri cu țările partenere și consolidarea unor proiecte economice comune și de susținere într-o perioadă de criză globală.

Referitor la acest subiect, președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a declarat: „Dorim să continuăm implicarea României și, implicit, a Camerei de Comerț și Industrie a României în optimizarea activității Eurochambres dar și a World Chambres Federation, în beneficiul comunității noastre de afaceri. Totodată situația actuală impune mai mult ca oricând să strângem rândurile”.

În cadrul Adunării Generale Eurochambres, dl. Vladimír Dlouhý a fost reales în funcția de Președinte al Eurochambres, pentru mandatul 2024-2025. În funcția de vicepreședinte au fost aleși: dl. Wouter Van Gulck, Director General, Camera de Comerț din Belgia, dl. Juho Romakkaniemi, CEO, Camera de Comerț din Finlanda și dl. Aigars Rostovskis, Președintele Camerei de Comerț din Latvia.

Leave a Reply