David are 39 de ani și a intrat în Cartea Recordurilor pentru că umflă baloane cu nasul

Cât de mult se antrenează David Rush

David Rush, care își propune să devină persoana cu cele mai multe titluri consecutive în Cartea Recordurilor Guinness, a declarat pentru publicația YOU că acest record a necesitat câteva săptămâni de antrenament. „Nu m-am antrenat în fiecare zi, însă tot mi-a luat ceva timp pentru a mă pregăti pentru această provocare,” a spus David Rush.

Determinarea și dedicarea lui David sunt evidente din realizările sale anterioare. În 2021, el a stabilit un record remarcabil, doborând 52 de recorduri Guinness în 52 de săptămâni, echivalentul unui record pe săptămână pe parcursul întregului an. Acum, Rush își îndreaptă atenția către depășirea recordului deținut de Ashrita Furman din Brooklyn, care a acumulat peste 200 de recorduri mondiale, fiind persoana cu cele mai multe titluri mondiale deținute simultan.

      David Rush își propune să devină persoana cu cele mai multe titluri consecutive în Cartea Recordurilor Guinness / Sursa foto – Cartea Recordurilor Guinness

David Rush continuă să inspire prin perseverența și pasiunea sa pentru stabilirea recordurilor, demonstrând că, prin efort constant și determinare, orice obiectiv poate fi atins.

Leave a Reply