Dan Bittman a decis ce vrea de la viața sa personală: ”Vreau o doamnă trecută de 70 de ani, cu yacht”

Dan Bittman a dat de înțeles că intenționează să închidă capitolul carierei de burlac și să se concentreze acum pe alte aspecte ale vieții sale.

”Vreau o doamnă trecută de 70 de ani. Să fie miliardară, nu milionară și să-și dorească să-și petreacă viața cu mine. Și să aibă un yacht și proprietăți în întreaga lume”,  este răspunsul surprinzător dat de Dan Bittman într-un interviu la un post tv.

Totodată, artistul a râs pe toată durata interviului, amuzat și el de răspunsul pe care l-a dat.

Averea uriașă strânsă de Zelenski în timp de război. Proprietăți și sute de mii de euro, în conturile liderului ucrainean

Despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, cu care a avut o relație  ce s-a întins pe mai bine de 25 de ani, Bittman spune că i-ar fi mai bine să se ”așeze”, dar nu la casa lui ci pe yacht-ul prezumtivei salei iubite. 

Timp de 25 de ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan au trăit o frumoasă poveste de iubire. Chiar dacă nu s-au mai înțeles la fel de bine, cei doi au continuat să locuiască împreună încă patru ani, probabil de dragul celor trei băieți pe care îi au împreună: Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Din anul 2019, cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș, nici nu au mai apărut împreună la vreo ocazie specială sau măcar la ziua băieților lor. Cu toate acestea, Dan Bittman a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui. 

Miliardarul britanic Richard Branson și-a prezentat evaluarea şcolară din care rezultă că era „prostul clasei”

Leave a Reply