Sfaturi pentru a cumpara haine en-gros

Aveti un magazin de tip outlet sau sunteti un intreprinzator in domeniul articolelor de imbracaminte, atunci achizitionarea de haine en gros este un pas necesar si decisiv pentru strategia voastra de afaceri, iar furnizorul este o componenta vitala pentru sanatatea afacerii voastre. De ce trebuie sa tineti cont cand alegeti un furnizor? Iata 5 sfaturi pentru a cumpara online haine en gros de la un furnizor bun:

1. Verificati website-ul furnizorului. Incercati sa aflati mai multe informatii despre felul cum lucreaza si despre pozitionarea brandului.

2. Cereti mostre. Nu ar trebui sa ezitati nici o clipa sa cereti mostre. Calitatea hainelor este in joc aici. Inainte de a semna un contract, cereti cateva modele de haine, incaltaminte si accesorii daca este cazul. In acest fel, va asigurati ca produsele sunt de calitate si corespund cu cerintele si asteptarile voastre. Este important ca o colaborare intre un retailer si un furnizor sa porneasca cu dreptul si in cele mai bune conditii.

3. Tineti legatura cu furnizorul vostru. Nu ezitati sa puneti intrebari inainte si in timpul procesului de comanda. Comunicarea este cheia succesului. Astfel, veti fi informat constant ca produsele en gros pe care le-ati comandat vor fi aceleasi cu produsele pe care le veti primi. Veti elimina riscul unor surprize neplacute!

4. Analizati tendinta unui produs sau al unui brand. Inainte de a le cumpara, puteti masura reputatia unui brand sau puteti evalua daca consumatorul final isi va dori acel produs. Cum faceti acest lucru? Apelati la un ajutor de bun augur numit Google Trends. Aici puteti insera cuvintele de care sunteti interesati. Apoi, vor aparea grafice cu cautarile facute de oameni din intreaga lumea pentru cuvantul sau fraza respectiva. Puteti descoperi astfel tendintele sau popularitatea unui produs sau ale unui brand.

5. Oferiti un feedback constant furnizorului. De ce? Veti evita aparitia unor neintelegeri, il veti ajuta sa imbunatateasca oferta de produse si sa creeze o oferta mai personalizata pentru nevoile afacerii voastre. Daca cumparati marfa de la un magazin online de tip outlet cu vanzare in regim en-gros sau printr-o platforma de moda B2B, veti avea o multime de avantaje:

  • economisiti timp, nu mai trebuie sa faceti multe vizite la furnizor, iar timpul poate fi investit in dezvoltarea altor ramuri ale afacerii
  • veti fi tinut la curent cu noutatile care apar pe site-ul furnizorului, de multe ori, noutatile sunt afisate in newsfeed
  • puteti comanda usor hainele care s-au vandut bine, ganditi-va cat de limpede vor decurge lucrurile, puteti plasa cu usurinta o comanda online in care sa cereti din nou un model de bluza si numarul de bucati necesare

Puteti comanda o varietate de produse en gros de la imbracaminte la incaltaminte si accesorii de la OutleStock. Ce este OutletStock? Un magazin de tip outlet cu vanzare in regim en-gros, cu cele mai mici preturi din Romania. Productivitatea unei afaceri si numarul vanzarilor sunt influentate direct de furnizorul ales. De aceea, tineti cont de sfaturile de mai sus si alegeti cel mai bun furnizor pentru afacerea voastra!

Leave a Reply