Cu suzetele Bibs de la Little Prints orice bebeluș zâmbește

E-shop de încredere pentru părinți și de luat în considerare de viitorii părinți, Little Prints a apărut pe piață acum câțiva ani ca și ajutor pentru mămicile și tăticii grijulii. Regăsiți aici numai produse special create pentru bebeluși, din materiale delicate și fine cu pielea lor sensibilă.

Confortul copiilor înseamnă relaxare pentru părinți

Primele luni cu bebelușul acasă sunt o adevărată provocare, cu nopți nedormite și cu fel și fel de lucruri noi în fiecare zi. Nivelul de adaptabilitate al părinților este esențial în aceste luni, pentru că mai apoi sunt obișnuiți cu un ritm mai haotic în care se întâmplă totul.

Cert este că după tot haosul creat din cauza colicilor, a diverselor dureri pe care cei mici le au, atunci când bebelușului îi este bine și părinții pot fi mai liniștiți. Motiv în plus pentru care veți prefera să înconjurați copilul cu produse baby friendly, care să îi ofere tot confortul necesar. Acestea le puteți găsi la Little Prints pe site.

Veșnica dezbatere despre utilitatea suzetei

Timp îndelungat suzeta a fost blamată că este cauza pentru care copiii au mai apoi probleme de pronunție, pentru care refuză mâncarea sau au diverse probleme ce țin de dantură – carii și dinți strâmbi. Iată că pe parcursul anilor s-a dovedit că nu suzeta este cauza, ci multe alte practici greșite utilizate de părinți din cauza unor sfaturi greșite pe care le-au primit.

Așa cum copilului nu îi crește părul mai bogat, mai lung și mai repede dacă este tuns complet din primele luni – așa cu majoritatea oamenilor cred încă – la fel este și cu suzeta. Sunt voci care chiar recomandă introducerea suzetei în viața bebelușilor pentru că îi poate ajuta în multe situații. Multe lucruri care se întâmplă cu privire la dezvoltarea copilului țin și de organismul acestuia, de dezvoltare.

Nu orice suzetă este potrivită

Într-adevăr, chiar dacă suzeta este recomandată de unii specialiști, contează și ce suzetă alegem pentru copil. Dacă tetina este incomodă pentru micuț și materialele din care este confecționată aceasta îi pot crea iritații, atunci este mai bine fără ea.

Aflați totuși că în gama de suzete de la Little Prints predomină numai produse calitative, apreciate în întreaga lume care s-au dovedit a fi iubite și preferate chiar de bebeluși. Descoperiți gama de suzete Bibs, aduse pentru prima data în România de cei de la Little Prints.

Alături de designul impresionant, dar simplu și elegant pe care îl au și al faptului că aduc mereu noi modele care încântă privirile, acestea respectă absolut orice caracteristică necesară, astfel încât să fie potrivite pentru bebeluși.

Brand premium, calitate inconfundabilă

Bibs este un brand premium disponibil în întreaga lume. Este cunoscut pentru faptul că suzetele în special sunt create perfect, am putea spune. Acestea au tetina care imită foarte bine sânul mamei, astfel încât bebelușii se calmează și au parte de sentimentul de siguranță atunci când sug suzeta.

De asemenea, au și marginile îndreptate spre exterior, astfel încât să nu irite pielea sensibilă din cauza salivei în exces – mai ales în perioada de pre-erupție dentară. Și poate cel mai important, când vorbim despre materiale, acestea sunt 100% din silicon alimentar, din materiale non-toxice și nu conțin ftalați sau alte substanțe nocive.

Disponibile într-o gamă variată de culori, acestea pot fi împărțite și pe diverse categorii din punct de vedere al designului – Bibs De Lux, Color, Supreme, Couture, Boehme. Fiecare părinte alege astfel varianta pe care o consideră mai potrivită pentru copilul său. Însă, pentru cei care vor să îi lase pe cei mici să aleagă ce preferă, pot comanda un set de suzete din gama Bibs Try-it unde găsesc seturi de 4 suzete. Astfel primesc câte o suzetă din fiecare set și vor vedea care este mai îndrăgită de cel mic.

Descoperiți mai multe în cadrul site-ului littleprints.ro și plasați comanda specială de care micuțul bebeluș se va bucura.

Leave a Reply