Crima din Sibiu. Propunere de ARESTARE în lipsă pentru cei trei suspecţi, în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

Cauza nu se va judeca astăzi fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora. Din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor. Ca atare, procurorul va decide măsurile față de aceasta după completarea probatoriului.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Dacă judecătorii vor emite mandate de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei bărbaţi suspectaţi că au participat efectiv la comiterea faptelor, aceştia vor fi daţi în urmărire internaţională.

Leave a Reply