Creme de dovleac, desertul care te face să uiți de orice creme cu ciocolată și

Crema de dovleac este perfectă pentru a fi întinsă pe sandvișuri, pentru a adăuga clătite sau prăjituri, sau o poți mânca pur și simplu cu o lingură direct din borcan! Și nu e de mirare: produsul are are mai puține calorii și are o compoziție mai bogată, potrivit Stiri Diaspora.

Ingrediente:

 

piure de dovleac – 1/2 cană,

pudră de cacao – 3 lingurițe,

miere – 2 lingurițe,

ulei de cocos – 2 lingurițe.

 

Rețeta, pas cu pas

 

Poți folosi piure de dovleac gata preparat sau îl poți pregăti singur. Pentru a doua variantă, se ia un dovleac, se curăță de coajă și semințe și se taie cubulețe.

Coace cubulețele de dovleac în cuptor la temperatura de 180°C timp de 10-15 minute, apoi pasează-le într-un piure.

Când piureul de dovleac s-a răcit, adaugă restul ingredientelor și amestecă totul bine. Poți folosi un blender.

Transferă compoziția obținută într-un borcan de sticlă cu capac și păstreaz-o la frigider. Poftă bună!

 

Leave a Reply