Crăciun însângerat, după un scandal în club: un bărbat a fost tăiat cu cuțitul

Un tânăr de 27 de ani a avut un conflict cu un bărbat de 40 de ani. Ambii sunt din Bârlad. Bărbatul de 27 de ani a scos un briceag, cu care l-a tăiat pe bărbatul de 40 de ani la mână. La fața locului a sosit poliția și ambulanța.

“În data de 25 decembrie a.c., ora 03.25, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, despre faptul că a fost tăiat la mână cu un obiect ascuțit tăietor. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla în incinta unui restaurant, a fost agresat de către un bărbat în vârstă de 27 de ani. Victima a fost tăiată la membrul superior stâng cu un obiect ascuțit tăietor (briceag) care a fost găsit asupra bărbatului de 27 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase”, a precizat Mihaela Manoliu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe al spitalului din Bârlad pentru îngrijiri medicale. Nu a fost nevoie de internare.

Leave a Reply