Copilă de 4 ani, în comă la spital, după ce a căzut a pentru doua oară de la fereastră, în 3 ani! Povestea cutremurătoare

Când s-a întâmplat incidentul, fetița era acasă împreună cu mama ei. Femeia le-a povestit polițiștilor că instalase un sistem de blocare a ferestrelor, după ce copilul a mai căzut de la geam, în urmă cu 2 ani și jumătate, drept pentru care nu ăși explică cum s-a produs accidentul, relatează Ziarul de Argeș. 

De această dată, fetița s-a lovit de asfalt și s-a rănit mult mai rău comparativ cu prima dată. Vecinii spun că ar fi auzit un zgomot, după care au văzut copilul pe jos, în fața blocului. Ei sunt și cei care au chemat ambulanța. În aceste momente, copilul se află în spital, unde este supusă unor investigații medicale.

Un copil de 3 ani, din Galați, a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 3 pe acoperișul balconului de la parter

Culmea este că în 2021 fetița a avut parte de un accident similar. Micuța a căzut întâi pe un aparat de aer condiționat, aflat la etajul 1, fapt ce a amortizat oarecum șocul căderii, apoi pe sol.

Atunci, copila a fost transportată cu un elicopter SMURD la spitalul Grigore Alexandrescu din București, medicii bucureșteni reușind să o pună pe picioare. Potrivit vecinilor, copilul mergea încă la terapie.

 

Leave a Reply