Consilierul premierului iese la rampă: Victor Ponta, atac dur la Iohannis după turneul în Africa: Se plimbă prin safari. Ne sfidați și vă bateți joc de noi!

 

Consilierul premierului Marcel Ciolacu – Victor Ponta îl taxează dur pe președintele Klaus Iohannis.

„În timp ce economia României se duce de râpă, președintele țării face vizite oficiale în Zanzibar, se plimbă prin safari să vadă lei și girafe și învață dansuri tradiționale”, acuză Ponta, relatează Realitatea PLUS. 

„Am văzut că toată lumea a încercat cumva să îl protejeze pe președinte.

Am citit foarte mult în aceste zile, inclusiv pe contul oficial al domnului președinte, o revoltă uriașă a celor care l-au votat și, într-un fel, a fost prima dată când m-am simțit solidar. 

Am simțit nevoia să mă împac cu ei și să scriu cumva pe Facebook: Îmi cer iertare că v-am fost atât de nesuferit, că am făcut atâtea greșeli, că m-am exprimat atât de prost, încât ați fost nevoiți să îl votați. 

Vă bateti joc de noi! Adică pe de o parte vine cineva și spune: Domne`, mărim taxe, impozite, n-avem bani la stat, și chiar n-avem! Gaura pe primele 10 luni este uriașă.

E într-un moment în care, pe de o parte, Guvernul, Ciolacu, coaliția de guvernare vine și spune nu mai avem bani, este foarte rea situația cu banii, trebuie să luăm bani europeni, trebuie să strângem cureaua! 

Pe de altă parte, opulența asta într-o vizită evident inutilă din punct de vedere politic. Că nu obține România nimic și nici n-are ce să obțină din asemenea vizite”, a declarat Victor Ponta la un post TV, potrivit Realitatea PLUS.

 

Leave a Reply