Clotilde Armand, înregistreată când își folosește puterea: Haideți să stabilim odată cum le facem! – STENOGRAME BOMBĂ

Clotilde Armand: Care este situația acum?Angajată: Situația este așa, noi ne-am făcut toată treaba, este a doua săptămână de când așteptăm de la ei. Angajată: Nu ne-au dat nicio ofertă. Clotilde Armand: Cine?

Angajată: Ăștia cu care am vorbit noi.

Clotilde Armand: Cine sunt? Green Point.Clotilde Armand: Aveți un număr de telefon? Da. Putem să îi sunăm? Sigur că da.

Clotilde Armand, din nou în atenția procurorilor! Contractele de salubritate din Sectorul 1, investigate de DNA

Director: Bună ziua!Clotile Armand: Bună ziua, domnule director! Nu sunt singura, sunt cu doamna si echipa ei.Clotile Armand: Ne trebuie trei oferte, așa cum spune legea, și noi ne bazăm pe dumneavoastră sa ne ajutați să existe trei oferte.

Director: Ok, ok, bun.

Clotilde Armand: Domnule Georgescu, și cu cei de la … sunt motivați să facem?

Director: Sigur că da! 

Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie – VIDEO

Angajată: Știți de ce mi-e frică? Eu mă trezesc la serviciu că am un singur om la Achiziții și care îmi spune că nu poate să facă. Clotilde Armand: Sunteți plătite pentru a vă face munca, adică cum?! Angajată: Explicația este că doamna este convinsă că noi facem lucruri ilegale.

Clotilde Armand: Ce lucruri ilegale? Spuneți că eu m-am săturat de vorbe la colțuri. Haideți să stabilim odată cum le facem! 

Citește și Înregistrări compromițătoare cu primărița REZIST. Cum își folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților. Bomba, detonată de ANCA ALEXANDRESCU – AUDIO

Leave a Reply