Ciolacu, despre demisa lui Rafila de la Sănătate: “Nu s-a pus problema. Nu știu de unde a apărut această informație”

„Nu s-a pus problema demisiei domnului Rafila. El a venit cu o propunere justificată. Trebuia adoptată mai demult (…) Nu știu de unde a apărut această informație. Nu am auzit asemenea discuție. Niciodată nu s-a discutat despre o demisie”, a spus Ciolacu, miercuri seara, la un post TV, potrivit G4Media.ro.

Liderul PSD consideră că actualul ministru al Sănătății va face tot ce poate mai bine pentru a comunica și pentru a fi depășit „impasul dintre instiuțiile statului și cetățeni”.

Astfel, potrivit lui Ciolacu, principalul element pe care se va concentra statul, în general, și Ministerul Sănătății, în special, va fi „testarea masivă”.

„Am auzit că au contestat unii licitațiile pentru achizițiia testelor. Păi e necesar să discutăm, să se intervină și să fie reglementată situația. (…) Licitațiile pentru achizițiile testelor trebuiau declanșate încă din valul 4, ca să nu ne prindă valul 5. Nu poți să vii acum să-l acuzi pe Rafila că n-a luat testele. Sigur, el acum se va ocupa de valul 5 și de cel care va urma, dar s-au pierdut doi ani”, a arătat liderul PSD.

Leave a Reply