Cine îi ține “spatele” lui Vlad Pascu? Schema folosită de mama tânărului drogat pentru a-l scăpa de pușcărie – Noi STENOGRAME

Cel mai probabil este vorba despre Adrian Bendeac, avocatul femeii.

Potrivit stenogramelor, apărătorul îi spune că o să facă tot posibilul să o ajute și că a reușit să vorbească cu un procuror pe nume Niță.

Pare că ar fi vorba despre același procurori de la Constanța care instrumentează cazul lui Vlad Pascu.

Discuția se încheie după ce Adrian îi spune Mirunei că o va suna pe Whatsapp să vorbească acolo.

Vă reamintesc, femeia a fost și ea reținută pentru 30 de zile după ce oamenii legii au descoperit că a încercat să-i șantajeze pe apropiații fiului său.

STENOGRAME BOMBĂ, PLANUL MAMEI DROGATULUI CRIMINAL

PASCU MIRUNA: …trebuia să-l dau pe semnătură. Zic: „Mă,vrei să stai cu tac-tu? Bun…hai cu mine la notariat, scrie aicea că stai cu taică-tu, îți predau custodia cu totul și gata!”ADRIAN: Știu Miruna, e târziu.

PASCU MIRUNA: Acum doi ani de zile când nu avea încă optișpe ani și i-am zis să-mi dea custodia cu totul la ambii copii, știi ce mi-a spus? „Ti-o dau decât pe a lui BEMU…ți-o dau decât pe a lui Vlad. – Ce vorbești bă băiatule?!ADRIAN: Mda..

PASCU MIRUNA: „Pe unul l-ai făcut praf și mai urmărești și pe al doilea? ”ADRIAN: Dar ți-am zis, băi Miruna se va liniști ușor, ușor. Că o mai fi o săptămână, două…

PASCU MIRUNA: Se va liniști iar…ADRIAN: Eu am vorbit, am..a zis unul că a găsit o..să vedem o …la procurorul Niț… să vedem. O să vedem poate am vreun răspuns.

PASCU MIRUNA: Tre să mă interesez că…nici pe preventiv nu-l ține mult, sau îl bagă pe preventiv pe penitenciar.ADRIAN: Hai că te sun pe whatsapp.

PASCU MIRUNA: Tre” să mă interesez neapărat.ADRIAN: Hai că te sun, hai că te sun pe whatsapp.

PASCU MIRUNA: Hm?ADRIAN: Sun pe Whatsapp.Sursă: Referat procurori 

Leave a Reply