Cei mai infideli bărbați – înșală fără remușcări. Horoscopul decepțiilor în dragoste

În astrologie, zodiile care înșală cel mai rar sunt cele fixe, respectiv Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul, deși acest lucru nu este o regulă. 

Iată care sunt semnele care dau cei mai infideli bărbați, conform astrelor. 

1. Berbec

Acest semn ocupă un binemeritat loc 1 pentru că este cel mai predispus spre înșelătorie și nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de plăcerile sale. Aflat sub guvernarea lui Marte, Berbecul este dominat de impulsuri și de o sexualitate debordantă. Nativii acestei zodii nu stau prea mult să se gândească înainte de a acționa, de aceea sunt aventurieri înnăscuți, care nu ratează nicio ocazie de a face o nouă cucerire. Instinctele le întunecă judecata și îi determină să acționeze imediat pentru a-și satisface dorințele. Deși se străduiesc să-și ascundă trădările, Berbecii recunosc destul de ușor ce au făcut atunci când îi întrebi direct și le ceri să fie sinceri. 

2. Gemeni

Datorită dualității lor, Gemenii pot fi înșelători prin excelență, atât în dragoste, cât și în alte relații. Ei au nevoie de varietate, independență și flexibilitate în viața lor pentru a se simți fericiți. Sunt adevărați fluturi în zodiac, trecând de la o floare la alta, flirtând și intrând în jocuri de seducție. Pentru a-și satisface nevoia de explorare a propriei sexualități, Gemenii pot începe mai multe relații în același timp. Au o părere destul de ambiguă în ceea ce privește loialitatea, ceea ce îi face să calce strâmb chiar și când nu intenționează acest lucru. În general, Gemenii sunt foarte deștepți și reușesc să-și ascundă înșelătoriile. Dacă sunt prinși, își cer iertare cu mult patos, dar asta nu-i oprește să cadă din nou în ispită, dacă este suficient de puternică.

Leave a Reply