Ceapă muartă pentru iarnă. Un preparat extrem de aromat, crocant și foarte delicios: rețeta știută doar de marii bucătari

Ingrediente

– 2 căței de usturoi

– 4 cepe roșii

– 300 ml apă

– 1 lingură zahăr

– 100 ml oțet

– 1 linguriță boabe de piper

– 1 linguriță sare grunjoasă

Gogoșari în oțet, rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul pe care trebuie să-l pui în borcan pentru a păstra zeama limpede și legumele tari

Mod de preparare

Așezi un vas cu apă pe foc și adaugi oțetul, zahărul și sarea. Fierbi la foc mediu. Separat, tai ceapa julienne și o așezi în borcane.

Cum punem la murat pepenii verzi. Rețeta delicioasă a bunicii: vei obține un gust intens și o textură crocantă

Adaugi usturoiul mărunțit, boabele de piper și torni lichidul fiert. Închizi borcanele ermetic și le așezi cu gura în jos, până când se răcesc.

Sursă text & foto: Click! Poftă bună

Leave a Reply