Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Februarie 2024 adâncește căutarea Vărsătorului pentru autenticitate, deoarece Mercur, Marte, Venus și Pluto se alătură lui Pluto și Soarelui în următoarele săptămâni.

Vărsătorul este cunoscut drept rebelul cu o cauză. Întotdeauna va căuta independență și autonomie pentru a urmări mulțimea și a face ceea ce se așteaptă. Deși această energie te va baza mai mult pe ceea ce beneficiază colectivul, nu te va împiedica să-ți sacrifici visele și dorințele.

Acest lucru face să fie o lună excelentă pentru a te concentra pe ceea ce doresti să începi în calea vieții, carierei sau relațiilor, deoarece vei fi mai încrezător în a face ceea ce crezi că este mai bine decât să te simținforțat să urmezi așteptările celorlalți.

Accepta riscul în februarie 2024, pe măsură ce te înclini spre ceea ce doresti și ceea ce te simți atras să urmăresti sau să îmbunătățești, deoarece universul te sprijină puternic în această perioadă.

Fii atent la energia din jurul 16-18 februarie, când va exista un stellium norocos de Pluto, Soare, Marte, Mercur și Venus, toate în Vărsător. Acest lucru te va putea ajuta să te eliberezi, să iti onorezi intuiția și să faci pași mari în manifestarea intențiilor tale.

Nu există limită pentru ceea ce poți urmări sau crea în februarie 2024. Trebuie doar să realizezi că, uneori, cea mai mică schimbare este cea care creează cel mai mare rezultat. Nu există o modalitate mai profundă de a întoarce lucrurile și de a atrage norocul pe care îl cauți decât să iei decizia radicală de a fi tu însuți pur și simplu.

Cea mai norocoasă zi a Berbecului: joi, 8 februarie 2024

Ceres în Capricorn, conducătorul casei tale de carieră

În februarie 2024, fă-ți timp pentru a semăna noi semințe de creație în cariera ta. Asteroidul Ceres se va muta în Capricorn, evidențiind nevoia de a te concentra pe ceea ce doresti să crești  în acest nou capitol al vieții tale. Ceres își concentrează energia pe abundență, fertilitate și un sentiment de îngrijire, așa că s-ar putea să realizezi că poți realiza mai mult încetinind și punând energia în ceea ce vrei cu adevărat să crești.

Pe măsură ce începi să lucrezi cu această schimbare în viața ta, va fi mai important, deoarece Pluto tocmai a ieșit din acest semn, ceea ce înseamnă că un anumit capitol sau mod de lucru s-a încheiat. În acest nou spațiu de a putea înflori la noi înălțimi, încearca să vezi cum poti lucra mai bine cu ceilalți sau cere ajutor. Succesul este mult mai dulce atunci când este împărtășit.

Cea mai norocoasă zi a Taurului: sâmbătă, 17 februarie 2024

Stellium în Vărsător în casa ta a succesului

Te îndrepți într-un moment extrem de norocos din viața ta, când Pluto, Soarele, Marte, Mercur și Venus converg în Vărsător în perioada 16-18 februarie 2024. Energia Vărsător guvernează casa ta a succesului, care poate guverna problemele profesionale de muncă, vise sau cum te văd alții. Cu atâta energie în acest semn de aer rebel, este important să acorzi atenție noilor oferte sau oportunități care pot simți că te scot din zona de confort.

Soarele, Marte și Mercur din Vărsător se asigură că acțiunile tale se aliniază cu adevărul tău, în timp ce Venus te va ajuta să te concentrezi nu numai pe ceea ce iubești, ci și asupra modului de a fi abundent financiar în timp ce faci asta. Deși Pluto abia începe să se miște prin Vărsător, unde va petrece următoarele două decenii, te poți aștepta la o nouă dezvoltare sau cale să se deschidă în cariera ta, așa că asigură-te că acorzi atenție semnelor divine din univers.

Cea mai norocoasă zi a Gemenilor: sâmbătă, 17 februarie 2024

Stellium în Vărsător în casa ta norocului

Deși poate nu te-ai simțit ca adevăratul tău sine în 2023, tot ceea ce simțeai că ai pierdut este pe cale să revină de zece ori; în perioada 16-18 februarie, va fi un stellium unic în Vărsător, conducătorul casei tale de noroc. Fă-ți acest timp pentru a iniția orice mișcare nouă în cariera, viața sau relația ta. În timp ce Vărsătorul conduce toate problemele de noroc pentru tine, poate însemna, de asemenea, că ești atras să te întorci la studii sau să călătorești. Cel mai important lucru este să îți dai voie să te extinzi în zone noi și interesante în acest timp.

Tocmai începi un an incredibil, nu doar pentru că Pluto îți luminează acum casa norocului, ci și pentru că Jupiter, planeta norocului, se va schimba în semnul tău Gemeni pe 25 mai. Nu simți că trebuie să faci totul pe un anumit orar; în schimb, îmbrățișează procesul natural către care te îndreaptă universul.

Cea mai norocoasă zi a Racului: sâmbătă, 17 februarie 2024

Soare în Pești, conducătorul casei tale a abundenței

Încă mai tragi aer după ce Pluto s-a mutat din Capricorn și a trecut în Vărsător pe 20 ianuarie, dar asta nu înseamnă că îți sunt pregătite câteva schimbări pozitive și interesante. Ultimii ani ai lui Pluto în Capricorn au fost incredibil de provocatori pentru tine, deoarece relațiile și parteneriatele de tot felul au apărut pentru renegociere, unele nefiind tăiate. Pe măsură ce treci în această nouă eră a vieții tale, este important să îți dai voie să visezi din nou și tocmai asta iti va permite să faci Soarele în Pești.

Soarele în Pești îți luminează casa abundenței, ceea ce te poate ajuta să te simți mai plin de speranță în noua fază a vieții pe care o construiești. Folosește această energie pentru a reflecta la ceea ce îți aduce fericire sau entuziasm, deoarece va depinde de tine să te asiguri că umpli spațiile create în 2023 cu ceea ce rezonează cu adevărat cu sufletul tău. Nu lăsa piatra neîntoarsă în timp ce te apropii de această parte a vieții tale de experimentare cu ceea ce se simte bine, deoarece bucuria este întotdeauna calea cea mai clară către abundența pe care o cauți.

Cea mai norocoasă zi a Leului: luni, 19 februarie 2024

Nodul Nord și Chiron în Berbec în sectorul tău de expansiune

Înainte de a putea zbura, trebuie mai întâi să înțelegi ce te-a ținut înapoi în toți acești ani. Ai fost înconjurat de noi oportunități și de o dorință de noutate, dar totuși, a existat ceva de care ți-a fost teamă, ceea ce a făcut ca ai anumite regrete. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat anterior, niciodată nu este prea târziu pentru a învăța, a vindeca și a profita de șansele divine de creștere pe care universul le oferă.

Nodul Nord și Chiron se vor întâlni în Berbec, evidențiind sectorul tau de expansiune și făcându-te mai conștient de ceea ce te-a reținut. Deși ești cunoscut drept regele junglei și relativ neînfricat, încă ai ținut în tine frica de eșec.

Cea mai norocoasă zi a Fecioarei: joi, 8 februarie 2024

Vesta direct in Gemeni in casa ta a aspiratiilor profesionale

O mare parte din 2023 s-a învârtit în jurul vieții tale personale și, deși ești extrem de recunoscător pentru toate schimbările și binecuvântările care au avut loc, este totuși în regulă să vrei mai mult pentru tine. Acesta a fost un echilibru de învățat și unul pe care s-ar putea să îl simți încă, deoarece există o diferență între a te concentra doar pe ceea ce ai în față, fata de a fi în momentul de față și a dori un sentiment de succes.

Asteroidul Vesta îți conduce focul intern și ceea ce te luminează din interior. Pe măsură ce stațiile Vesta direcționează în Gemeni, vei fi infuzat cu o energie nouă pe care să o canalizezi în aspirațiile tale profesionale. Foloseste-l pentru a te concentra pe ceea ce doresti pentru cariera sau specializarea ta dacă esti încă la facultate. Acum este momentul să onoreze că, indiferent cât de grozavă este viața ta personală, nu înseamnă că nu vei dori succesul individual.

Citește continuarea aici

Leave a Reply