Caz șocant în cartierul Brâncoveanu din București: O tânără și-a plimbat câinele complet dezbrăcată. Trecătorii au încremenit. IMAGINI 18+

O apariție șocantă pe străzile din Brâncoveanu

Mai multe persoane din București au avut parte de un început de zi atipic. Într-o zonă populată, la o oră de vârf, o femeie a apărut complet dezbrăcată, plimbându-și câinele, potrivit spynews.ro. Trecătorii, inclusiv copii, au fost bulversați de această apariție inedită.

Femeia părea complet lipsită de inhibiții și nu a manifestat nicio urmă de jenă sau intimidare. Conform imaginilor surprinse la fața locului, tânăra a interacționat cu trecătorii ca și cum apariția ei ar fi fost una normală. Aceasta părea debusolată, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își continue plimbarea.

Mai mulți copii s-au speriat de tânăra dezbrăcată

Printre trecători se aflau și copii, inclusiv două fetițe care au fost abordate de femeie. Acestea, probabil însoțite de mama lor, au fost vizibil speriate de apariția neașteptată. Persoana cu care se aflau fetițele a încercat să le protejeze și să se îndepărteze rapid de tânără.

Deși mulți au încercat să o ignore, apariția tinerei a fost greu de trecut cu vederea. Reacțiile au fost diverse: unii trecători erau șocați, în timp ce alții se abțineau cu greu să nu râdă.

            O tânără dezbrăcată își plimba câinele la primele ore pe străzile din București / Sursa foto – SPYNEWS

Leave a Reply