Caz halucinant, în Arad. A sunat la 112 ca să spună că e răpită și ținută în beci de soț, dar s-a ales cu amendă

Pe 5 iulie., în jurul orei 15, o persoană a sesizat prin 112 faptul că este răpită de fostul soț și ținută, fără voia sa, într-un beci. Apelanta a mai precizat că are 23 de ani și a transmis operatorului 112 un nume, a închis telefonul, iar ulterior nu a mai putut fi contactată.

„La nivelul Poliției Municipiului Arad, a fost constituită o echipă complexă, formată din polițiști de ordine publică, investigații criminale, jandarmi, precum și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

În continuarea cercetărilor, cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Arad și al Biroului de Analiză a Informațiilor Arad, la data de 6 iulie a fost identificată persoana care a apelat 112, și ulterior depistată, în localitatea Șiria. În cauză, este vorba despre o minoră de 11 ani, cu domiciliul în Germania. Aceasta, aflându-se în vizită la o rudă, în municipiu, ar fi apelat abuziv numărul de urgență 112, după care ar fi aruncat cartela SIM.

„Mama minorei a fost sancționată contravențional pentru lăsarea nesupravegheată a acesteia, urmând a fi dispuse și alte măsuri, dacă se impun”, transmite IPJ Arad.

 

SURSA

Leave a Reply