Cât vei suferi din dragoste, în funcție de zodie. Horoscopul inimilor frânte

Toți facem față altfel durerii, avem propriile mecanisme de apărare și propria durată necesară pentru a ne vindeca după o dezamăgire sentimentală. Unele persoane se prăbușesc, dar se ridică mai repede, altele rămân marcate pe viață, deși par detașate și puternice. Iată câtă suferință ne rezervă astrele când vine vorba de iubire!

Suferința Berbecului este foarte profundă

Berbecul face parte dintre zodiile care iubesc pasional și se dăruiesc total în relație. Dar este și posesiv, gelos și are așteptări foarte mari de la partener. Iată de ce îi sunt rezervate suferințe copleșitoare, care îi pot schimba total sufletul. Berbecul nu trece niciodată cu adevărat peste o durere puternică. Dacă va fi trădat sau părăsit, el va rămâne mereu în așteptare, chiar și peste ani, visând la momentul când partenerul se va întoarce plin de regrete.

Taurul îndură patimi grele

Fiind sub semnul planetei Venus, Taurul este dependent de iubire. Are nevoie de prezența și de susținerea unei persoane dragi pentru a trece peste dificultățile vieții. Nevoia sa de a fi valorizat și de a conta este foarte mare, astfel încât orice mică neglijență din partea partenerului este percepută disproporționat. De fiecare dată când se simte neiubit sau abandonat, Taurul retrăiește toate traumele din trecut și suferința sa se dublează, aducându-l pe marginea prăpastiei. Proba timpului în relație și maturitatea vor tempera tendințele năvalnice ale nativilor Tauri, vindecându-le treptat suferințele.

Gemenii se detașează de dragoste

Pentru Gemeni, suferința provocată de iubire ar fi foarte greu de suportat dacă nu ar adopta o atitudine detașată, lăsând, pur și simplu, lucrurile să treacă. Ei pot fi foarte radicali, declarând chiar că nu mai au nevoie de iubire, după ce au fost dezamăgiți sau trădați în dragoste. Cu toate acestea, nu vă imaginați că suferința lor este mai puțin profundă. S-ar putea chiar ca impactul să fie atât de mare încât să le modifice total viziunea asupra vieții și să îi lase cu un gol în suflet.

Leave a Reply