Care este puterea ta magică, în funcţie de zodie – Nativii conectați la sursa divină

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

În mitologia romană, planeta care te guvernează, Marte, este zeul războiului şi al luptei.

Eşti primul semn de foc din zodiac. Focul tău este pur, deoarece este prima scânteie de lumină. Este acel foc care îţi luminează calea, te inspiră şi îţi dă curaj oriunde te duci. Eşti îndrăzneaţă şi hotărâtă, plină de entuziasm şi zel. Puterea ta nu are asemănare.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ai moştenit farmecele zeiţei tale şi abundenţa de pe planeta ta dominantă, Venus.

Vei experimenta viaţa prin cele cinci simţuri, ceea ce, la rândul său, creează o senzualitate înnăscută cu privire la stilul tău de viaţă şi comportament. Sezonul zodiei tale este momentul din an în care primăvara îşi intră în drepturi, iar lumea se poate răsfăţa cu deliciile pământului. Frumuseţea face parte din natura ta.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Planeta care te guvernează, Mercur, a fost singura care putea călători în şi din infern.

Mercur i-a însoţit pe zei şi pe muritori în infern, călătorind prin colţurile întunecate ale psihicului şi înapoi pe pământ. Mintea ta este foarte flexibilă, ieşită din comun.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Eşti un copil al Lunii mereu în schimbare.

Eşti foarte intuitivă şi binecuvântată veşnic de îngerii şi strămoşii tăi. Prin urmare, există o serie de daruri pe care le-ai primit la naştere. Empatia ta se activează atunci când cei dragi suferă şi, ca un adevărat mistic, ştii exact ce trebuie să faci şi ce au nevoie. Intuiţia ta este excepţională.

Leu(22 iulie – 22 august)

Soarele este planeta care te guvernează, iar energia ta vibrantă este echivalentă cu razele sale calde şi însorite.

Eşti generoasă, iubitoare şi râsul tău este molipsitor. Autenticitatea ta este cea mai mare putere a ta, iar lumea pur şi simplu nu te poate egala. Dansul, cântatul, iubirea şi râsul sunt pasiunile tale. Inima ta este ca un diamant.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu eşti un slujitor devotat şi zeiţa fetelor. Îţi pasă constant de nevoile altora şi mintea ta mercurială a fost construită pentru a crea perfecţiunea.

Eşti un tămăduitor înnăscut, deoarece eşti conectată la sursa divină. Mercurul este, de asemenea, planeta care te guvernează, dar în loc să transmiţi mesajele pe care le primeşti, tu le gândeşti şi le selectezi.

Citește continuarea pe eva.ro

Leave a Reply