Campanie pentru jurnalistul Vlad Iordăchescu, care luptă cu o boală nemiloasă – Apel pentru o șansă la viață

 

Totul a început în aprilie atunci când Vlad avea dureri puternice de stomac. A fost la spital, iar în urma verificărilor, medicii i-au dat tratament pentru gastrită. O lună a luat pastilele prescrise, dar calvarul devenea de la o zi la alta mai greu de suportat. Au urmat alte și alte investigații ca mai apoi, în luna martie a acestui an , să fie diagnosticat cu pancreatită cronică.

„Aceasta formațiune tumorală a fost biopsiată de trei ori în decurs de trei luni. Toate răspunsurile fiind negative. Domnul profesor care urma să îl opereze a cerut și a patra biopsie. Am făcut și a patra biopsie care a ieșit pozitivă. Diagnosticul este de carcinom pancreatic cu metastaze hepatice”, a declarat logodnica lui Vlad Iordăchescu – Roxana Bâră.

O adevărată lovitură a primit Vlad atunci când a aflat verdictul: că operația nu poate fi făcută și are nevoie de multe ședințe de chimioterapie.

Un tratament care l-ar putea salva a fost identificat de Roxana, logodnica lui, într-o clinică privată din România, dar sumele sunt exorbitante. Între 800 și 1.000 lei pe zi, cam 24 zile pe lună, pentru o perioadă de 3 luni.

 

Vlad are nevoie de donații pentru a trăi. Cei care vor să-l ajute pe Vlad să trăiască o pot face prin donații directe în contul bancar, deschis pe numele său. 

 

Titular cont: IORDĂCHESCU VLAD CRISTIANIBAN: RO96BTRLRONCRT0CL9504201Banca: BANCA TRANSILVANIA 

 

 

Leave a Reply