Băutura care ajută la curățarea colonului și detoxifierea organismului. Te scapă de constipație și starea de disconfort

Procesul de detoxifiere poate fi făcut de fiecare dintre noi oricând vrem să ne curățăm organismul de toxine. Dar mai ales după perioadele când am făcut abuz de alimente așa-zis nesănătoase.

Prin combinare anumitor legume cu anumite fructe, sucul obținut ajută la îmbunătățirea funcțiilor hepatice și ușurează metabolizarea grăsimilor, prevenind depunerea lor în exces.

Cum să arați tânără chiar și după 50 de ani. Secretul femeilor japoneze

Astfel, organismul beneficiază de o concentrație mare de nutrienți și vitamine. Acestea ne oferă energie, întărește sistemul imunitar și previne apariția diverselor boli. Putem să ținem cure cu smoothie de câteva zile sau îl putem introduce ca mic dejun.

Iată patru rețete de smoothie-uri care vă ajută la detoxifierea organismului, care se fac cu ajutorul blenderului, care pot fi consumate oricând dorim.

Smoothie bogat în flavonoide

Acesta protejează împotriva cancerului și ajută la prevenirea bolilor de inimă.

Ingrediente:

2 mâini de spanac;1 ceașcă de căpșune;1 ceașcă de afine;1 banană;apă.Smoothie bogat în vitamina C

Această rețetă de smoothie curăță organismul și întărește sistemul imunitar.

Ingrediente:

1 ceașcă de pătrunjel;1 ceașcă de spanac;1 ceașcă ananas;1 lămâie curățată de coajă;1 ceașcă afine;apă.Fructele care îmbunătețesc vederea și au multe alte beneficii. Acum este sezonul lorSmoothie cu enzima papaină

Acest smoothie (conținută de papaya) este un puternic agent detoxifiant pentru organism și stimulează pierderea în greutate.

Ingrediente:

1 ceașcă de papaya;1 ceașcă ananas;1 castravete;1/2 lămâie curățată;2 mâni spanac (sau ștevie);apă.Rețete de smoothie pentru detoxifiere cu gingerol

Gingerolul, subtanța conținută de ghimbir, are acțiune stimulatoare, arde și diminuează stratul adipos din zona abdomenului.

12 pași care încetinesc îmbătrânirea pielii. Secretele care te mențin mai mult timp tânăr

Ingrediente:

1 linguriță de ghimbir;1 castravete;2 mâini de varză kale;1/2 sfeclă;1/2 lămâie curățată;1/2 avocado;1/2 pară;apă.

Leave a Reply