Barbatul la putere de 5mai

De la anu’, in data asta vom sarbatori oficial ziua barbatului. „In sfarsit! Zic ei, rasufland cu greu, inca sub efectele zilei de 1 mai. Iata asadar ca o sa aiba barbatii nostri o zi in plus in care sa leneveasca, sa apese cu sila pe telecomanda si sa adauge inca un strat de bere in butoiul- burtica lor- privind la un meci de fotbal sau baschet”. Asa au inceput multe fete din anturajul meu discutia despre data de 5 mai.

Departe de mine gandul de a generaliza si eu aceste fenomene cu 2 picioare! Ma bucur ca in sfarsit exista ziua barbatului! Am un motiv in plus sa ii rasfat si sa le multumesc ca imi lumineaza si-mi orbesc uneori pulberea asta care se numeste viata.

Asadar, o lista cu iti multumesc, pentru cei care se simt masculi, fara numar, fara numar, fara numar. Mersi: Ca esti langa mine si ma strangi de mana in asa fel incat sa simt ca esti acolo, pentru mine, in momentele de isterie, de panica, sau pur si simplu la trecerea de pietoni; Cand nu ma alinti; Ca te simti implinit cu mine.

Cand ma strigi doar… Nu sunt furnica, pisi sau copacel. Sunt femeia ta si iti ajunge; Cand ma surprinzi cu mici cadouase facute cu cele doua maini stangi ale tale; Cand ma cauti fara motiv, doar ca sa imi auzi vocea; Cand imi gatesti ceva mai special decat o omleta sau cartofi prajiti;

Cand imi ceri albumul de muzica preferat ca sa te familiarizezi chipurile cu lumea mea; Cand imi bati la usa fara sa te astept; Ca nu imi vorbesti de planurile tale de viitor, ca traiesti clipa intens alaturi de mine; Ca iti ajung. Doar eu; Ca imi iei apararea si imi tii partea, chiar daca nu am dreptate;

Ca ma faci sa ma simt frumoasa; Cand ma lasi sa iti conduc masina, fara sa iti faci vreo 3 cruci inainte de asta 🙂 Ca o faci pe copilul alinat uneori si barbat in situatiile in care se impune sa fii asa; Cand ai incredere in mine si nu esti gelos pe telefoane, mailuri sau pupicul primit de la x sau y; Cand imi spui mama.

One comment

Leave a Reply