Barbatul fatal

Cum e “barbatul fatal”? Pai e acel baietas care face orice ca sa iasa in evidenta pentru a “agata” ceva, pardon cuceri. Acela care te pasaie atunci cand treci pe langa el, ca poate nu l-ai vazut mai de departe, de parca ai fi chioara, sau el de parca ar fi de “neobservat”.

Imbracat cu tricoul mulat, cu brand-ul (firma) la vedere, inscriptii sclipicioase pe partea din fata a bluzitei, geaca larg deschisa, cu firma la vedere da?, blugi cel mai scump si opulent model si pantofi alb. Adevarul e ca… un asemenea “barbat” nici n-ai cum sa nu-l observi pe strada. Sau daca esti putin mai “norocoasa” dai peste cel care te claxoneaza.

Cu geamul lasat, cu manelele la maxim, Guta pe sistem, iar daca n-ai auzit claxonul, scoate capul pe fereastra si striga: “pasarica”, “frumoaso”, “scumpo”, “papuse” dulcegarii d-astea de doi lei. “Barbatul fatal” este acela care te saluta pe strada, chiar daca nu te cunoaste, care iti face “complimente” cand treci pe langa el, chiar daca nu te cunoaste, care te striga “pe nume”, chiar daca nu stie numele tau.

Sunt 2 tipuri de barbati “fatali”. Acela care isi petrece valorosul sau timp la sala. Ca mai apoi sa isi puna tricoul mulat pentru a se arata in toata splendoarea lui. Acela dupa care toate fetitele de liceu isi intorc privirea si dau suav din gene.

Dar acestor tip de masculi nu le plac aceste fetiscane, nuuu, lor le place sa cucereasca, sa domine, sa posede, sa aibe, ca niste masculi feroce ce sunt, adica sa pasaie… ca asta inseamna sa cuceresti, nu? Si acela care isi petrece valorosul sau timp la sala de mese, care tot cu faimosul tricou mulat, pantofii alb si brand-ul la vedere incearca sa “cucereasca”.

Dupa acest tip de macho nu prea intoarce nimeni capul, daaar are si el cu ce, ca vorba aia e baiat valabil. Scoate telefonul ultimul model, pune maneaua, Salam pe sistem, gagicile intorc privirea. Apoi arata cash-ul, fetitele la picioarele lui… Sau nu e asta barbatu ideal? Nuuu? Cum nu? Va rog sa nu-mi stricati mitul barbatului “fata(l)”…

2 Comments

Leave a Reply