Avocatul Mirunei Pascu invocă situația dramatică din familia șoferului drogat. Cum o apără pe femeia care voia să șantajeze martori?

“Vlad Pascu este arestat, Miruna Pascu este arestată, de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă. Este o situaţie dramatică pentru toată familia. Vom reveni în cursul zilelor următoare cu un comunicat în care doamna Miruna Pascu îşi va exprima poziţia vizavi de toate solicitările”, a declarat jurnaliştilor avocatul Adrian Bendeac, conform News.ro.

El nu a dorit să mai ofere date din dosar.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată că ar fi încercat să manipuleze și să șantajeze omul-cheie din dosar. Pascu îi spunea denunțătoarei ce să declare în fața anchetatorilor când este întrebată de fiul ei. Și chiar îi cerea să mintă despre postările cu droguri din mediul online.  Alte pasaje din stenogramele convorbirilor Mirunei Pascu sugerează și faptul că aceasta nu manifesta niciun fel de compasiune și chiar ar fi încercat să facă tot felul de aranjamente prin care să-i ușureze fiului pedeapsa, inclusiv campanii favorabile în presă.

Leave a Reply