AUR, reacție după ce o minoră de 17 ani acuză că ar fi fost abuzată sexual de unii membri ai partidului

„Singurul incident despre care organizatorii Scolii de vară au cunoștință în momentul de față s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 în complexul care a găzduit evenimentul, când o persoană minoră cazată într-o cameră rezervată invitaților a fost găsită de organizatori într-o avansată stare de ebrietate. 

Concomitent, părinții tinerei, alertați de modul în care aceasta discuta la telefon, au sunat la poliție și au cerut intervenția unui echipaj la fața locului. La sosirea oamenilor legii, tânăra a fost cooperantă și a recunoscut că a consumat singură alcool. Ca urmare a verificărilor efectuate și neconstatând nimic suplimentar, polițiștii au considerat că tânăra poate rămâne peste noapte în locație pentru a se reface. 

În dimineața zilei următoare, minora a fost trimisă acasă de organizatori, alături de doi însoțitori care au predat-o părinților. La fel ca toți ceilalți participanți minori, tânăra a venit la Școala de vară cu acordul părinților.

Alianța pentru Unirea Românilor a pus la dispoziția poluției listele de participanți și imaginile video inregistrate pe camerele hotelului”, a transmis AUR.

O minoră de 17 ani acuză că ar fi fost abuzată sexual de politicieni la tabăra de vară a AUR

O minoră a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de politicieni din AUR, în urma unei petreceri cu alcool, la tabăra de vară a tineretului din partidul condus de George Simion.

Politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15 septembrie a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

Tânăra susține că în cursul nopții a consumat băuturi alcoolice “cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge”.

Adolescenta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, potrivit Poliției. Cercetările în caz sunt în curs de derulare.

Potrivit Realitatea Plus, persoanele care ar fi fost în cameră cu adolescenta sunt doi membri AUR adulți, cu vârsta de circa 40 de ani. 

Leave a Reply