Audieri maraton în dosarul Crevedia: 70 de persoane urmează să ajungă în fața procurorilor – Patronii stației GPL, prinși cu minciuna: ce le-au spus păgubiților

Vorbim de nu mai puțin de 70 de persoane care trebuie să ajungă în fața procurorilor, conform surselor Realitatea PLUS din Parchetul General. Este vorba despre victimele exploziei de la Crevedia. 

Luni, o parte dintre cei care erau programați să fie audiați au stat deja de vorbă cu procurorii și cel mai probabil le-au dat toate detaliile pe care aceștia le-au cerut. 

În acest moment, audierile au fost suspendate până marți, și asta din cauza unei defecțiuni la rețeaua electrică din Buftea, care a lăsat fără curent mai multe instituții și locuințe, inclusiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, unde ar fi trebuit să aibă loc audierile. 

Între timp, apar informații extrem de interesante din acest dosar în ceea ce privește modul în care patronii și cei din conducerea firmei care administra stația GPL au gestionat toată această situație. 

O parte dintre cei care au venit luni la audieri, au spus că deși li s-au făcut promisiuni în ceea ce privește reconstrucția casei, încă nu s-a întâmplat nimic. Pe terenul respectiv au rămas în continuare ruine și asta pentru că – spuneau oamenii – reprezentanții firmei ar fi susținut că au conturile blocate, motiv pentru care nu pot face momentan plăți către constructor. 

Momentan, această informație a fost infirmată de sursele Realitatea PLUS din Parchetul General, care au atras atenția că au fost blocate doar conturile patronilor și, totodată, a fost pus sechestul pe bunurile imobile ale firmei, conturile, în schimb, nefiind blocate. 

Citește și Bilanțul tragediei din Crevedia: 5 MORȚI și 21 răniți arși tratați în țară și străinătate – 3 în stare critică, intubați și ventilați

Leave a Reply