Arsenalul din locuințele lui Vlad Pascu și Tudor Duma. Ce muniții au găsit procurorii în urma perchezițiilor – Detalii șocante

76 de cartuse de vanatoare au gasit anchetatorii in momentul in care au perchezitionat locuinta din zona de nord a Capitalei in care statea Vlad Pascu. I-au intocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor tatalui sau, Mihai Pascu, si asta deoarece lui ii apartineau aceste cartuse de vanatoare. La un moment dat, acesta a fost inscris in evidentele autoritatilor ca vanator, a avut toate actele necesare. Intre timp insa, toate aceste acte au expirat, iar tatal lui Vlad Pascu – spun anchetatorii – nu a mai returnat acele elemente de munitie si din acest motiv i s-a intocmit acest dosar penal si a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vorbim, de asemenea, si despre elemente de munitie descoperite si in locuinta lui Tudor Duma, cel considerat a fi principalul furnizor de droguri al lui Vlad Pascu. 

In locuinta acestuia au gasit anchetatorii alte 3 elemente de munitie. Este vorba despre cartuse pentru carabina, dar si un pistol de tip air soft cu mai multe incarcatoare pentru acesta. 

Nu este prima oara cand anchetatorii gasesc la locuinta lui Tudor Duma un adevarat arsenal. La finalul anului trecut, atunci cand in urma unui scandal cu tatal sau, cel din urma a fost nevoit sa cheme politia, in momentul in care agentii au intrat in locuinta respectiva, au gasit in camera lui 7 cutite cu lama metalica, dar si o sabie cu dimenisunea de 1 metru.

Totodata, el a fost oprit in anul 2021 de politisti in Piata Victoriei, in timp ce participa la un protest, si au gasit asupra lui un briceag cu lama de 10 cm si un baston telescopic.

 

 

Leave a Reply