Are stofă de amant sau de soț? Vezi ce spune zodia lui despre el

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul iubește aventura și explorarea a tot ce este nou.E destul de deschis la minte și urăște să fie dominat într-o relație. De asemenea, își pierde răbdarea destul de repede.  Din această cauză, preferă să nu se lege la cap o bună perioadă de timp. Drept urmare, i se potrivește mai bine rolul de amant.Cu toate acestea, nu toți Berbecii intră în această categorie. Odată ce intră într-o relație serioasă, unii dintre ei sunt partenerul destul de loiali.

Horoscop 11 iulie 2024. Cele 5 zodii care vor avea ceartă în cuplu și nu își găsesc linișteaTaur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este în general un partener grijuliu și susținător încă de la începutul relației. De asemenea, e capabil de multe pentru a-și face partenera fericită.Fiind un semn de pământ, el este foarte bine ancorat în realitate și stabil în ceea ce privește relațiile.Drept urmare, are mai mult stofă de soț decât de amant.Cu toate acestea, poate fi încăpățânat uneori și asta ar putea duce la certuri cu iubita lui. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte prietenoși și sociabili din fire.Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt destul de distractive, dar și un ajutor de nădejde pentru cei din jur.Gemenii tind să fie foarte relaxați și le este greu să citească sentimentele celorlalți dacă nu li se spune direct despre asta.Drept urmare, Gemenii pot fi mai degrabă amanți excelenți și nu soți cuminți.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Un partener Rac este foarte emotiv și sensibil din fire.Oamenii născuți sub acest semn cred în iubirea de școală veche și îm a face lucruri mărunte pentru persoana iubită.Vor găti, vor scrie scrisori de dragoste și vor trimite buchete de trandafiri pentru a-și face partenera fericită.De asemenea, uneori devin super sensibili și suferă deoarece pun totul la suflet.Drept urmare, va fi un soț romantic, dar poate fi și un amant cuceritor și galant, atunci când își dorește morțiș să atragă pe cineva în patul lui. Cu toate acestea, tinde spre casă și spre căsnicie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este un partener pasional și dedicat.E un bărbat încrezător, plin de viață, iar relația cu el poate fi un rollercoaster.Bărbații din această zodie pot fi uneori posisivi și, de asemenea, se așteaptă ca iubita lor să le citească gândurile.Drept urmare, pasiunea cu care respiră, îl trimite în categoria amanților senzuali cărora nu le poți rezista.

Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inimaFecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este un om sincer, care nu este adeptul jocurilor.Este perfecționist și are atitudinea de a remedia fiecare problemă din relația lui. De asemenea, este un partener foarte grijuliu.

Drept urmare, statutul de soț i se potrivește cel mai bine, deoarece el repară lucrurile stricate, nu le aruncă la gunoi. Știe să țină de o relație și nu fuge către alta la primul hop. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul balanță este foarte romantic și este destul de prietenos din fire.În general, nu își pierde cumpătul ușor și este o persoană foarte carismatică.Uneori poate fi indecis, ceea ce poate înnebuni pe cineva pe termen lung.Drept urmare, are stofă de amant, deoarece ca soț poate fi o persoană destul de instabilă și mult prea sociabilă cu persoanele de sex opus.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii își iau timp să aibă încredere în partenerele lor. Dar odată ce se întâmplă acest lucru, sunt parteneri loiali și dedicați.Sunt destul de senzuali și adoră să experimenteze în viața lor sexuală.Ei pot deveni foarte posesivi uneori și chiar geloși pe prietenii apropiați ai partenerei lor.Drept urmare, Scorpionul poate juca la mai multe capete, însă când relația devine super serioasă, el se liniștește și se așază la casa lui.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt oameni optimiști și plini de viață.Ei sunt parteneri cu adevărat distractivi și găsesc bucurie în lucrurile mărunte din viață.Sunt spontani, sinceri și le place să călătorească,Cu toate acestea, ar putea simți că o relație le-ar tăia aripile și, prin urmare, va sta mult timp în aventuri până se va angaja într-o relație.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt parteneri grijulii și susținători. De asemenea, sunt persoane de încredere care ar face orice pentru a-și ajuta iubita la momentul de nevoie.Persoanele născute sub acest semn sunt dependente de muncă și tind să aibă un echilibru slab între viața profesională și viața privată.Drept urmare, Capricornul tinde să aleagă relații pasagere, deoarece nu are timp să se implice sută la sută într-una serioasă. Nu oricine îi poate accepta absența, însă dacă găsește acea persoană, îi va fi extrem de fidel. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au abilități bune de comunicare și tind să inițieze cu ușurință o conversație cu oricine.Ca iubit, îi place să-și răsfețe partenera și să o facă să se simtă specială.Uneori, nu gândește înainte de a vorbi și, intenționat sau neintenționat, ajunge să-și rănească partenera.Drept urmare, Vărsătorul are mai mult stofă de amant decât de soț.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt oameni simpli, protectori, grijulii și romantici. Se încred ușor în cei din jur și au un nivel mare de imaginație.Cu toate acestea, Peștii tind să creadă că iarba este întotdeauna mai verde în celalaltă grădină și această gândire se poate aplica și în relațiile lor.S-ar putea să ignore o persoană bună și cu un potențial partener grozav doar pentru că altcineva pare mai bun.Drept urmare, Peștii intră în categoria amanților, nu a soților buni.

Sursă text: Eva.ro 

Leave a Reply