Anunț de la Autoritatea Electorală Permanentă, după ce sediul a fost inundat în urma ploilor de azi. Cât de afectate vor fi alegerile de mâine

AEP a informat că, în urma căderii unor cantităţi mari de litri de apă pe metru pătrat, a avut loc o inundare superficială a sediului BEC, fiind parţial afectată mocheta din câteva birouri. Alte părţi ale sediului BEC şi echipamentele din cadrul acestuia nu au fost afectate. 

Cu toate acestea, instituțiile responsabile pentru desfășurarea scrutinului de mâine, Biroul Electoral Central (BEC) şi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) precizează că infrastructura electorală existentă la nivelul celor două instituţii este funcţională, iar procesul electoral se poate desfăşura în condiţii normale, conform calendarului aprobat.”În urma fenomenelor meteorologice deosebite care au avut loc în Municipiul Bucureşti, sâmbătă, 8 iunie, infrastructura electorală existentă la nivelul Autorităţii Electorale Permanente şi a Biroului Electoral Central (BEC) este funcţională, iar procesul electoral se va desfăşura în condiţii normale, conform calendarului aprobat. Facem precizarea că sistemele informatice de la nivelul AEP şi BEC funcţionează în parametrii optimi”, informează AEP într-un comunicat de presă.

Discursul critic al șefei de promoție din Ineu a împărțit mediul educațional în două: „Incapabilă de recunoștință”/ „Discursul arată problemele învățământului”

Leave a Reply