ANCHETĂ extinsă în cazul polițistei ÎMPUȘCATE: Noua pistă a oamenilor legii – Ce mesaje s-au găsit între femeie și soțul ei

Au apărut noi detalii în cazul polițistei împușcată în cap. Potrivit unor surse, înainte de tragedie polițista s-a certat cu soțul ei pe tema intervenției unei cumnate în relație. Pentru a detensiona situația, soțul a plecat de acasă. A urmat un schimb de mesaje între ei, iar ea a scris că va rezolva toate problemele.

Soțul l-a apelat pe tatăl fetei și i-a spus că nu poate gestiona situația – i-a cerut ajutorul. Întrucât nu i-a răspuns la telefon tatălui ei, au mers împreună (soț și tată) în locuință, unde au găsit-o împușcată și au anunțat la 112.

Mama fetei este cunoscută cu probleme psihice – are Alzheimer. 

Mama a crescut-o până la 18 ani (părinții fiind divorțați), după care a dat-o afară din casă – a locuit după 18 ani cu bunica din partea mamei, care e cunoscută cu probleme psihice.

Reamintim că o tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Braşov. La câteva ore după petrecerea cumplitei tragedii, mama polițistei de 28 de ani care a fost gasită împușcată în cap într-un bloc din Brașov susține că scrisul de pe biletul de audio nu ar fi al tinerei. Femeia era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist.

Polițista de 28 de ani, găsită împușcată în cap, NOI DATE din anchetă: Controverse MAJORE privind presupusul bilet de adio. Ce spune mama fetei?

Leave a Reply