Cum sa ameliorezi anxietatea cu bijuterii din argint

Chiar si pentru cei care nu sunt dispusi sa creada in proprietatile argintului ca metal, exista o alta modalitate de a profita de beneficii pentru sanatate din purtarea de bijuterii argint.

Bijuteriile din argint sunt frumoase si usor de asortat la orice tinuta. In plus, in ziua de azi, majoritatea femeilor poarta bijuterii de argint. Acestea sunt varianta mai ieftina si, de ce nu, mai eleganta, a bijuteriilor de aur. Aurul, nu numai ca este scump, insa nu este nici atat de versatil precum argintul. De exemplu, daca alegi bijuterii din argint de la Ioana Preda, vei gasi cele mai frumoase si zen modele. De fapt, aceste bijuterii sunt create cu foarte mult suflet si sunt incarcate cu multa pozitivitate si optimism.

In cultura noastra, cu ritm rapid, multi apeleaza la meditatie, yoga, cursuri speciale si alte tehnici de calmare pentru a reduce anxietatea. Anumite tipuri de bijuterii pot fi, de asemenea, purtate pentru a ajuta la prevenirea anxietatii si reconectarii cu sine.

S-au dovedit ca unele bijuterii din argint, simple si pe care le iubim, au un efect calmant care ajuta la combaterea anxietatii prin miscari repetitive. De exemplu, un simplu inel de argint poate fi benefic pentru cei care sufera de anxietate, ajutandu-i la combaterea simptomelor chiar si atunci cand se afla intr-un spatiu public, aglomerat.

Daca doresti sa iti usurezi anxietatea cu bijuterii din argint, tine cont de aceste sfaturi:

– Incearca diferite bijuterii pana gasesti una care functioneaza pentru tine. De exemplu, daca un inel nu ajuta, incerca o bratara sau un colier de argint. Ceea ce functioneaza pentru o persoana nu va functiona pentru toata lumea.

– Alege o bijuterie care iti place. Aceasta piesa poate servi unui scop special, dar asta nu inseamna ca nu poate fi eleganta. Alege o piesa pe care ai purta-o chiar daca nu te-ai lupta cu anxietatea, astfel incat sa completeze restul garderobei tale. Trebuie sa fie o anumita chimie intre tine si bijuteria respectiva.

– Daca ii oferi cuiva o bijuterie de acest gen, ofer-o cu tot sufletul. Doar asa o vei incarca de energie pozitiva.

Bijuteriile din argint iti dau o stare de bine indiferent de ocazie. Daca nu ai purtat pana acum bijuterii din argint, e timpul sa o faci!

Leave a Reply