Alegeri 2024. Primarul reales cu cel mai mare scor de la actualele alegeri locale

„Mulţumesc! Potrivit rezultatelor oficiale, 80,23% dintre târgoviștenii care au votat ieri mi-au acordat încrederea lor, de departe cel mai ridicat procent din România în rândul municipiilor reședință de județ! (…) Totodată, echipa PSD Târgovişte a obţinut o majoritate confortabilă, de două treimi, în Consiliul Local Târgovişte şi împreună am contribuit cu peste 18.000 de voturi la o reuşită la fel de răsunătoare a celui mai performant preşedinte de consiliu judeţean pe care l-a cunoscut acest judeţ, domnul Corneliu Ştefan!”, a scris pe Facebook, Daniel Cristian Stan.

Primarul orașului cu cel mai celebru gem din țară intră în istorie. Este edil de la Revoluție încoace și a mai câștigat un mandat 

„Mândru şi onorat să putem merge în continuare pe acelaşi drum al respectului faţă de cetăţean şi al performanţei administrative!”, a conchis primarul din Târgoviște, care a fost ales prima dată în 2016 și reconfirmat în funcție în 2020.

Datele parțiale publicate de către Auroritatea Electorală Permanentă indică faptul că Daniel Cristian Stan a obţinut, în urma numărării voturilor din toate cele 65 de secţii din municipiu, 23.745 voturi, ceea ce înseamnă 80,22%, urmat de candidatul PNL Dan Alexandru Tică, cu 2.339 voturi (7,90%), cel al ADU Daniel Blaga cu 2.075 voturi (7,01%), precum și candidatul AUR Dorin Andreica – 1.438 voturi (4,85%).

Leave a Reply