ALEGERI 2024. Lucian Bode, vicepreședintele Camerei Deputaților: “Am votat pentru o Românie puternică”. Românii, invitați să se prezinte la urne

Liberalul Lucian Bode a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că o prezenţă mare la acest scrutin ar legitima aleşii locali şi pe viitorii europarlamentari, invitând românii să iasă la vot.

“Invit toţi sălăjenii, ardelenii şi românii din ţară şi din diaspora să vină în număr mare la vot, pentru că o prezenţă mare la urne ar legitima aleşii locali şi echipa de europarlamentari şi ar sprijini dezvoltarea României, asigurând siguranţa comunităţilor, familiilor şi locurilor de muncă. Dragi români, vă invit să votaţi cei mai buni primari, preşedinţi de consilii judeţene şi o echipă de profesionişti în Parlamentul European”, a declarat Lucian Bode.

Acesta a adăugat că a votat pe toate cele cinci buletine de vot şi procesul nu a fost unul complicat.

În ceea ce priveşte votul la europarlamentare, el a precizat că a votat pentru o Românie puternică în Europa, pentru un parcurs euroatlantic demn şi pentru o listă de europarlamentari profesionişti care să contribuie la creşterea beneficiilor pentru România ca membră a Uniunii Europene.

“Când mă gândesc la beneficii, mă refer la fondurile europene nerambursabile, cum ar fi cele 95 de miliarde de euro atraşi de la aderare şi cei peste 80 de miliarde de euro disponibili pentru România din PNRR şi exerciţiul financiar european 2021 – 2027”, a declarat acesta.

În plan local, Lucian Bode susţine că a votat pentru continuitate la Consiliul Judeţean şi pentru schimbare în ceea ce priveşte administraţia locală din Zalău. 

Leave a Reply