Alegerea vopselei de par

Daca acum cateva generatii se purta parul de culoare naturala si cat mai coafat, in ziua de azi lucrurile stau exact invers. Se poarta parul colorat si cat mai putin coafat, cu un aspect ravasit, prins la intamplare. Si pentru ca trendul cere un par colorat, iar acest lucru uneori poate distruge podoaba capilara, iata ce nu trebuie sa contina o vopsea de par pentru a nu va face rau:

Amoniac – Unul dintre cele mai neplacute substante continute de majoritatea vopselelor este amoniacul ce nu numai ca arde firul de par ci si il subtiaza si creeaza si o stare ridicata de disconfort pentru ca, in contact cu pielea capului, ustura.

Parabeni – Din pacate parabenii contin extrem de multe produse cosmetice insa aceasta este o componenta periculoasa in timp, afectand organismul. Daca aveti ocazia sa optati pentru produse cosmetice, inclusiv vopsea de par, fara parabeni, faceti-o fara a sta pe ganduri.

Silicon – Un alt ingredient ce nu isi are loc in organismul uman, cel putin nu in acest fel in care sa fie resorbit de piele si par.

Resorcinol – Poate nu va suna cunoscut dar multe vopsele de par contin acest agent.

Problema este ca el confera in timp, in urma utilizarilor frecvente, toxicitate la nivelul organelor, diverse tulburari ale sistemului endocrin si poate cauza inca multe alte probleme de sanatate. Acestea sunt principalele substante ce trebuiesc evitate in ceea ce priveste continutul vopselelor de par si nu numai.

Daca doriti sa mergeti la sigur fara incertitudini (deoarece pe unele vopsele de par nu gasiti scrise informatiile necesare, nu pentru ca acele ingrediente nu ar exista, ci pur si simplu nu sunt mentionate) si sa va colorati parul intr-o maniera 100% naturala si totodata de durata va puteti indrepta atentia asupra marcii Eric Favre.

Aceste vopsele de par Eric Favre sunt numai pe baza de extracte vegetale, nu contin cele mentionate mai sus protejandu-va astfel sanatatea, firul de par si in plus, sunt permanente, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa va vopsiti mai des decat o faceati inainte cu produsele obisnuite.

Daca aveti inca indoieli in privinta calitatii vopselei recomandate, este foarte simplu! Comparati ingredientele cu ale altei vopsele si testati pe propria piele pentru a va da seama de diferenta.

Leave a Reply