Alarmă de INCENDIU la un spital din Timișoara: Focar într-una din băile angajaților! Flăcările au pornit de la o țigară nestinsă

Intervenție a pompierilor, vineri, la Spitalul Municipal din Timișoara. Salvatorii au fost chemați să intervină după ce pe unul dintre holuri a fost observat fum. La sosire, au găsit un focar în una din băile angajaților.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri. La sosire, cei de la ISU Banat au identificat un focar în una dintre băile angajaților, la demisolul spitalului. Focul a cuprins coșul de gunoi amplasat lângă toaletă.

Pompierii încearcă să stabilească cauza producerii incendiului. Nu este exclus nici ca cineva să fi aruncat în coșul de gunoi o țigară aprinsă, potrivit presei locale.

„Am fost solicitati sa intervenim in urma prezentei unui miros de fum pe holul de la C.T. din Spitalul Municipal Timisoara. La locul evenimentului au fost dispuse de la Desamentele 1 si 2 de Pompieri Timisoara urmatoarele forte si mijloace: 5 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de interventie la inaltime și 22 de pompieri.

In urma recunoasterii efectuate la fata locului, s-a simtit prezenta unui miros ușor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coș de gunoi dintr-un grup sanitar. Incendiul a fost lichidat in cel mai scurt timp.

În acest moment nu mai există niciun pericol, pompierii efectuează cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există și alte focare și pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timiș.

Leave a Reply