Adio, stres

In viata de zi cu zi facem slalom printre oalele cu mancare, copiii mofturosi, sefii dificili sau business-urile complicate. Dincolo de usile dormitorului insa, se cere transformarea. Sa alungam oboseala acumulata si rutina atat de suparatoare si listei lungi de peste zi sa ii mai adaugam un element definitoriu: partenerul de viata.

Trebuie sa fim senzuale, indraznete, sexy, obraznice. Sa ii aratam ca ne ingrijim, ca ne pasa de el. Grija pentru fiecare detaliu se rasfrange asupra calitatii vietilor noastre, de aceea exigentei cerintelor masculine i se impune un raspuns la fel de exigent din partea femeii. Trebuie sa stim cand sa apelam la priviri languroase si o lenjerie intima sexy pentru a-l seduce pe cel de langa noi sau cand este momentul sa aducem vorba despre chiuveta infundata si o balama ce sta sa cada.

Stresul la care suntem supuse zilnic poate fi extrem de daunator, de aceea este indicat ca in fiecare moment sa incercam a ne concentra asupra a ceea ce gandim si asupra starii noastre psihice, pentru a nu ne lasa influentate de emotii si ganduri negative.

Din contra, in orice clipa trebuie sa incercam sa ne canalizam energia intr-un sens pozitiv si sa ne lasam inconjurate de lucruri ce ne fac placere. Acasa, in mediul nostru cel mai intim si confortabil, avem posibilitatea sa ne relaxam total si sa uitam de momentele mai dificile cu care ne-am confruntat.

Orice pasiune sau hobby, oricat de marunt, poate sa ne schimbe perceptia asupra lucrurilor si sa ne determine sa privim jumatatea plina a paharului. Ne pot veni in ajutor creativitatea sau simtul estetic pentru a ne imbunatatii calitatea vietii. Iar seara nu este decat un alt moment in care sa ne destindem si sa petrecem clipe placute alaturi de partenerii nostri.

Modul in care ii privim sau in care purtam o lenjerie intima pentru femei sau cateva accesorii sexy sau chiar felul in care ii tinem de mana urmarind serialul preferat, sunt doar cateva din acele lucruri aflate la indemana oricui, lucruri ce pot alunga cu usurinta tensiunile acumulate peste zi. Simplitatea este de cele mai multe ori cheia rezolvarii problemelor noastre.

Leave a Reply