Actorul Salman Khan a ajuns la spital mușcat de șarpe

Reptila a pătruns în locuința actorului, iar acesta s-a străduit s-o scoată afară cu ajutorul unui băț, însă șarpele l-a mușcat pe Salman Khan.

Din fericire, s-a dovedit că reptila nu era veninoasă. Cu toate acestea, medicii l-au ținut 6 ore sub observație pe starul de la Bollywood. 

Potrivit India Today, după șase ore de tratament, Salman a fost externat din spital, iar în prezent se odihnește acasă.

Salman Khan, care tocmai a împlinit 56 de ani în 27 decembrie, a povestit ce s-a întâmplat: „Un șarpe a intrat în ferma mea. L-am scos afară folosind un băț. Treptat, mi-a ajuns la mână. Apoi l-am apucat ca să-l arunc, însă atunci m-a mușcat de trei ori. Era un fel de șarpe veninos. Am fost internat timp de 6 ore. Sunt bine acum.”

Mai târziu, în timp ce vorbea cu presa în afara fermei sale din Panvel, Salman Khan a precizat: ”Este un șarpe, așa că e normal să muște. M-a mușcat o dată, după care s-a produs un haos aici. Apoi, șarpele m-a mușcat din nou. S-a produs o zarvă dupa aceea, toată lumea striga spital, spital. În timpul asta, șarpele m-a mușcat și a treia oara. I-am dat drumul și m-am dus la spital. Acolo am aflat că șarpele era de altă specie (”decât crezusem eu”, n. red.). Când ne-am întors la fermă, șarpele era încă acolo, așa că l-am dus în alt loc.”

Leave a Reply