Acest truct magic care te ajută să faci rost de BANI. E mai simplu decât îți imaginezi!

Lunea şi joia rezervă-ţi câteva minute de linişte, într-o cameră izolată, decuplează telefonul şi asigură-te că nimic nu te va deranja pe tot parcursul ritualului. Între orele 14.15-16.15 sau la miezul nopţii, fluxul energiei banilor şi al prosperităţii este cel mai puternic, deci, dacă este posibil, respectă acest interval.

Trei zile înaintea ritualului abţine-te să dormi în timpul zilei.

Pregăteşte camera stropind-o cu puţină apă sfinţită (aghiasmă) şi arde câteva bobiţe de tămâie sau beţişoare parfumate. Aşezată în genunchi cu faţa spre est, aprinde 7 lumânări de culoare verde şi pune-le în jurul tău, apoi rosteşte “Tatăl nostru“ în faţa unei icoane (cea a Sfintei Parascheva ar fi foarte potrivită).

După care spune următoarea formulă cu ochii închişi: “Doamne, Dumnezeul meu, fii alături de mine şi ajută-mă să ies din impasul financiar în care am intrat.

Doamne, Dumnezeul meu, chem asupra mea binecuvântarea Ta şi te rog ajută-mă ca norocul să mi se schimbe, să se ridice greutatea care mă apasă, iar norocul să se întoarcă din nou la mine“.

Este necesar să ai în minte suma exactă de care ai nevoie şi să o vizualizezi cât mai clar. Dacă de exemplu ai nevoie de 2000 de lei, vei vizualiza ţinând în mână un teanc de bancnote pe care le numeri una câte una de mai multe ori.

În final, incantează cu voce tare mantra AUM care va activa şi mai puternic legătura cu Divinitatea. Ultimul pas – citeşte psalmii 47, 32, 57 şi 110 din Biblie. Ritualul are efect maxim în zilele când luna se află în Berbec, Rac, Leu, Vărsător şi Peşti.

Leave a Reply