Accident grav în Arad: 8 persoane afectate, inclusiv 3 copii, după coliziunea a două mașini la intrarea în Conop – Intervenția SMURD – FOTO

Două autoturisme în care se aflau opt persoane s-au ciocnit în localitatea Conop din județul Arad, pe Drumul Național 7 (DN7), la intrarea în localitate. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Ambulanței și SMURD-ului.

Un echipaj medical de urgență cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean Arad și două autospeciale SMURD intervin, marți, la Conop. În jurul orei 16:50 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate opt persoane.

Potrivit bilanțului inițial, 8 persoane erau neincercerate, conștiente. S-au alocat echipajele EMU-M Lipova, SMURD Bârzava și SMURD Arad, a anunțat ISU Arad.

„Intervin pompierii militari ai Secției Bârzava cu o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

„În urma accidentului au rezultat 7 victime (3 minori și 4 adulți), stabile conștiente, cooperante, neîncarcerate. În urma evaluării medicale, toate cele 7 persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.”, a anunțat ISU Arad, potrivit criticarad.ro.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Leave a Reply