5 nuante de rosu

Buze incendiare. 5 nuante de rosu de incercat in aceasta vara. Aprins, lucios, cu reflexe sau mat, rujul rosu va fi intotdeauna un produs cosmetic responsabil de o aparitie sexy si senzuala. Rujul rosu nu inseamna doar machiaj: este o declaratie a pasionatelor de moda, de bun gust si rafinament.

Rujul rosul poate fi purtat de oricine, in orice moment al zilei, indiferent de eveniment. Importanta este textura si cantitatea. Vestea buna este ca in aceasta toamna se va purta rujul rosu, in diferite nuante. Descopera nuantele care se vor purta in aceasta perioada si alege nuanta cea mai potrivita pentru tine.

  1. Rosu rusesc. Tenul alb, de portelan, trebuie sa fie completat cu un ruj rosu, dramatic, mai ales daca porti accesorii de blana. In perioada toamna-iarna, incearca sa pastrezi machiajul cat mai simplu si sa pui accentul pe buze cu ajutorul unui ruj rosu cu accente albastre. Ruj recomandat: L’Oreal Color Riche Serum: nuanta 503 – Bright burgunde.
  2. Vampa vintage. In cazul in care esti adepta look-urilor pin-up, specifice anilor ’40, opteaza pentru un ruj rosu, mat. In acest caz, machiajul ochilor trebuie sa il completeze pe cel al buzelor, cu nuante de auriu, caramziu si alb. Tusul de contur al ochilor este optional si este recomandat doar in cazul unui eveniment de seara. Ruj recomandat: L’Oreal Color Riche Serum: nuanta 500 – Ardent sunset.
  3. Rosu portocaliu. Rujul rosu cu tenta portocalie s-a purtat foarte mult in vara acestuia an si va fi la fel de modern si in aceasta toamna. Ruj recomandat: L’Oreal Color Riche Accord: nuanta 293 – Orange fever.
  4. Rosu burgund. Rosul in nuante inchise, asemenea vinului negru, va fi in sezonul urmator un must-have in ceea ce priveste machiajul buzelor. In aces caz, machiajul ochilor poate fi mai intens, dar numai daca este vorba despre un eveniment fastuos. Ruj recomandat: L’Oreal Color Riche hidratant: nuanta 108 – Brun Cuirve.
  5. Rosu aprins. Tenul perfect alb, cu numai o atingere delicata de blush si putin mascara, este completat perfect cu ajutorul unui ruj rosu aprins. Indiferent de culoarea ochilor, a parului sau de coafura, rujul rosu aprins ti se va potrivi cu siguranta. Ruj recomandat: L’Oreal Color Riche Serum: nuanta 202 – Radiant plum.

Leave a Reply