2 licori magice folosite de secole de femeile din țările nordice pentru a-și menține silueta

Iată ce poți face dacă ai nevoie să mai pierzi din kilograme. Trebuie să încerci două licori naturale folosite de femeile din Țările nordice pentru a slăbi. Cele două băuturi transmise de sute de ani generațiilor mai tinere sunt adevărate remedii pentru sănătate.

SEVA DE MESTEACĂN

Seva de mesteacăn este un remediu tradițional stră­vechi în țările scandinave. Se obține primăvara, prin incizii în trunchiul de mesteacăn.

Se colectează direct din copaci și se supune înghețării. Colectarea și producția acestui sirop de sevă de mesteacăn nu includ vreun tratament termic, astfel că proprietățile originale ale sevei de mesteacăn rămân neschimbate. Oamenii din Finlanda folosesc această sevă de mesteacăn de secole. 

Cum să folosești legea atractiei în favoarea ta, în funcție de zodie

Seva de mesteacăn este un fluid transparent sau ușor opalescent. Are un gust asemănător cu apa și este ușor dulceag. Conține doar antioxidanți naturali, electroliți, oligominerale, fructoză, glucoză, zaharoză și vitamina C.

Se găseşte și în ma­gazine naturiste, are un gust plăcut, acrişor, une­ori uşor şampanizat. Eli­mină apa în exces, toxi­nele, stimu­lează digestia şi intensifică metabo­lis­mul.

Seva de mesteacăn vă ajută să scăpați rapid de kilogramele în plus, celulita se es­tom­pează şi, în unele cazuri uşoare, chiar dispare.

Cum trebuie să bei seva de mesteacăn

Beți zilnic un litru de sevă de mes­tea­căn pe stomacul gol, timp de cel puţin 4 săptămâni, între mese.

Pentru a intensifica efec­tul, în paralel cu seva, se bea mai multă apă şi se scade consumul de carne, zahăr şi produse cu zahăr, prea sărate sau cu multă grăsime, potrivit formula-as.

Țara vecină unde românii pot să își cumpere casă cu teren cu doar 7.000 de euro. „În România așa ceva nu găsești”

CEAI DE FRUNZE DE ZMEUR

Frunzele de zmeur au numeroase proprietăți. Ele sunt un ajutor redu­tabil pentru slăbit şi men­ţinerea siluetei. Sunt foarte apreciate de femeile din Țările nordice.

Femeile din Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia sau Suedia folosesc frunzelede zmeur sub formă ceai, dar și sub for­mă de pulbere sau tinc­tură.

Cum trebuie să bei ceaiul de frunze de zmeur pentru a scăpa de kilogramele în plus

Două lingurițe de frunze de zmeur se opăresc cu o cană de apă clocotită și se lasă 20 de minute la infuzat.

Se bea câte o cană de ceai de trei ori pe zi, între mese.

După o lună de cură cu ceai de frunze de zmeur, veţi avea cu 2-4 kilograme mai puţin.

Legumele care te îngrașă mai mult decât shaorma sau o prăjitură copioasă

Leave a Reply