12 cupluri de zodii: 6 care vor rezista pe viață, 6 care se vor despărți

Berbec și Balanță

Se vor îndrăgosti imediat ce se vor vedea și vor forma un cuplu în cel mai scurt timp.Apoi devin nu numai iubiți, ci și cei mai buni prieteni, iar dragostea lor este pură și puternică.Când intră într-o încăpere, toată lumea poate simți energia lor pozitivă. Ei arată că nu poartă măști, ci că se iubesc cu adevărat.Le place să-și petreacă timpul liber împreună, dar își oferă și timp unul altuia pentru a-l petrece alături de oamenii pe care îi iubesc.Există un nivel ridicat de înțelegere în relația lor și ei fac întotdeauna eforturi suplimentare pentru a se face fericiți unul pe celălalt.

Gemeni și Vărsător

Este un cuplu de vis! S-au născut unul pentru celălalt. Sunt atât de drăguți când își vorbesc și când se alintă cu porecle drăguțe.Aceștia sunt oameni care se potrivesc din prima clipă, iar dragostea lor va fi profundă și necondiționată atât timp cât trăiesc.Simt multă empatie unul pentru celălalt, așa că atunci când unul dintre cei doi este trist, celălalt încearcă să-l înveselească.Ei nu acționează egoist în relație și își susțin soțul sau soția să petreacă timp cu prietenii și familia.Se potrivesc perfect pentru că știu că oricine poate face greșeli, dar că trebuie să fie dispuși să muncească pentru a le corecta pentru a scăpa de ele.

Leu și Capricorn

Leul se înțelege bine cu Capricornul pentru că amândoi iubesc puterea și succesul.Nu îi deranjează să muncească din greu, dar le place să li se acorde credit pentru munca lor grea.Amândoi sunt foarte profesioniști și le place sa fie cei mai buni în ceea ce fac. În dragoste, nu sunt egoiști, așa că ar face orice pentru a-și face partenerul fericit.Întotdeauna se împing de la spate unul pe celălalt pentru a fi cea mai bună versiune a lor și devin destul de mândri și fericiți când văd rezultatele.Le place să se laude cu succesul soțului lor/soției lor, așa că îi veți vedea adesea vorbind despre persoana iubită prietenilor sau colegilor lor.

Balanță și Rac

Balanța și Racul sunt zodii foarte sentimentale și sensibile, iar acest lucru le ajută să-și mențină dragostea vie.Când iubesc, dau totul și ar face orice pentru fericirea soțului/soției lor.Când îi vezi, dragostea lor îți amintește de dragostea clasică din filme și este o plăcere să-i vezi fericiți, deoarece o astfel de iubire nu se întâmplă atât de des.Pe lângă faptul că sunt cei mai buni prieteni, sunt și iubiți uimitori, a căror dragoste o poți simți ori de câte ori ești cu ei.Nu este vorba că ei nu au probleme, dar sunt întotdeauna dispuși să stea jos și să vorbească despre asta.Nu poartă ranchiună, rezolvă problemele cât mai repede posibil pentru a se bucura de dragostea lor după aceea.

Citește continuarea pe eva.ro

Leave a Reply